Delta Electronics on globaalne Taiwani juurtega elektroonikafirma, mis arendab ja toodab maailmas kõige suuremas koguses toiteplokke, samuti jõupooljuhtmuundureid, servoajameid automaatikakomponente, taastuvenergeetika seadmeid energiajuhtimissüsteeme, roboteid jm.

Delta Electronics hinna ja kvaliteedisuhe tagab tootmise madalad kulud ning kõrge töökindluse.

Delta Electronics komponendid on ideaalsed masinaehitajale. Nende hinna ja kvaliteedisuhe tagab tootmise madalad kulud ning kõrge töökindluse.

Energiatehnika OÜ on Delta Electronics ainus volitatud süsteemiintegraator Eestis. Energiatehnika on Delta Electronics edasimüüja, kes suudab pakkuda terviklahendust ja tehnilist tuge.

Sertifitseeritud elektriinsenerid annavad nõu kliendile

Energiatehnika OÜs on sertifitseeritud elektriinsenerid, kes tunnevad oma tooteid ning annavad nõu kliendile. Klient saab otse rääkida ilma vahendajata elektriinseneriga, konsulteerida oma probleemi osas ning saada talle sobiva lahenduse. Elektriinseneri sekkumine tööstusautomaatika komponentide valikul tagab sujuva töö ning vähendab võimalikke tekkivaid lisamuresid ja lisakulusid.

 

Delta sagedusmuundurid on lihtsasti seadistatavad ja kvaliteetsed soodsa hinna juures. Energiatehnika laos on koheselt olemas suur valik sagedusmuundureid ja meie insenerid pakuvad kõrgekvaliteedilist tehnilist tuge.

Servoajamite kasutamine lihtsustab oluliselt masinate mehhaanikat. Servoajamid ja  –mootorid tõstavad seadmete ja tööpinkide tootlikkust, täpsust ning ressursisäästlikkus. Servosüsteemid võimaldavad seadmete eriti täpset asendi-, kiiruse või pöördemomendi juhtimist.

Planetaarreduktorid on mõeldud servomooritele, kus on vaja kiiret liikumist. Lisaks kiirusele suudavad planetaarreduktorid tagada ka suure täpsuse.

Delta uued DOP-100 operaatoripaneelid kasutavad moodsat Cortex-A8 protsessorit ja 65536 värviga LCD-ekraani. DOP-100 seeria toetab funktsioone nagu FTP, e-mail, VNC kaugvaatlus ja NTP.

Delta kompaktsed ja modulaarsed AS-seeria kontrollerid on sobilikud kasutuseks väga paljudes automaatika lahendustes.

AS-seeria 32-bitised SoC protsessorid on Delta enda välja töötatud, et saavutada kiire porgrammisammude rakendamiskiirus (40 000 sammu/ms). Lisaks toetavad AS-seeria kuni 32 lisamoodulit või kuni 1024 sisendit/väljundit.

Delta pakub mitmeid tüüpe optilisi-, induktiiv-  ja laserandureid. Andureid on paljude erinevate kujude ja suurustega, et leida just sobiv andur iga rakenduse jaoks.

Temperatuurikontrollerid pakuvad automaatseadistuse võimalust temperatuuri täpseks kontrollimiseks ja mitmeid temperatuurijuhtimismooduseid (PID, FUZZY, ON-OFF).

Rõhuandurid gaasirõhu mõõtmiskes vahemikes -100 kPa kuni 100 kPa ja -100 kPa kuni 1000 kPa ja mitmekülgsed seadmed, mis on nii taimer, loendur ja tahhomeeter.

Võib kasutada toodete lugemiseks, gruppide lugemiseks, pikkuse mõõtmiseks, pöörlemiskiiruse tuvastamiseks jne.

Masinnägemine

Delta masinnägemise seeria DMV on mõeldud tööstusesse tootmisliinidele, et tuvastada praaktooteid, sorteerida tooteid, kontrollida toote välismõõtmeid ja palju muud.

DMV-seeria mitmed tuvastusfunktsioonid teevad võimalikuks rakendada masinnägemist erinevatel tootmisliinidel ja selle abil saab kindel olla tootekvaliteedis, sest masin ei väsi ega eksi.

Delta DVP, CliQ, CliQ II, ja Chrome seeria toiteplokid pakuvad nimiväljundpinget 12/24 V, suur töötemperatuurivahemik -20°C to +75°C. On loodud taluma tööstuse karme tingimusi.

 

Delta pakub täislahendusi tööstusautomaatikas. Lisaks tavapärasele MODBUS protokollile üakub Delta ka CANopen, DeviceNet. Ethernet, Ethernet /IP ja PROFIBUS lahendusi.

Täpsemat infot Delta toodetest leiate Delta Electronics-i kodulehelt.

Küsimuste korral võtke meiega julgesti ühendust täites allolev väli. Jätke oma kontaktandmed ja kirjeldage lühidalt oma muret ning vajadusi.