Delta reduktorid

Delta Electronics toodab kahte tüüpi kõrgekvaliteedilisi väga vastupidavaid ja vaikseid eriti väikese lõtkuga kaldhammastega planertaarreduktoreid eelkõige oma servomootoritele. Delta reduktorid on samateljelised (koaksiaalsed PA, PS-A ja PS-C) ja ristuvate telgedega (PS-L ja PS-R tüüpi) planetaarreduktorid. Viimased sisaldavad lisaks koonushammasrattapaari võllide vahelise 90kraadise nurga saamiseks. Delta Euroopa kesklaos piiratud valikus hoitavad planetaarreduktorid on standardiseeritud ülekandesuhetega i = 5 ja 10. Energiatehnika hoiab laos mõnda Eestis levinumat Delta planetaarreduktorit. Muude ülekandesuhtega planertaarreduktoreid valmistatakse ainult eritellimusel.

Servomootorid võib tarnida koos tehases paigaldatud planetaarreduktoriga

Kuna Delta asub Taivanil ja Hiinas, siis eritellimuse tarneaeg võib olla  suhteliselt pikk. Kliendieelisena lisaks soodsale hinnale võib välja tuua võimaluse, et servomootorid võib tarnida koos tehases paigaldatud planetaarreduktoriga. See vähendab reduktori paigaldusvigade riski ja annab globaalse garantii ka reduktori ning servomootori ühendusele. Täiendavaks eeliseks on see, et projekteerija pääseb sobiva reduktori otsimise vaevast. Delta mõnede servomootorite puhul see on keerulisem, kuna mõnede Delta servomootorite mudelite ühenduspinna mõõdud ei vasta Euroopas levinud standarditele IEC 60072-2, IEC 60034-7, IEC / DIN 42950 ja DIN 42677. Delta kodulehel deltaww.com jaotisest Dowloads saab tasuta alla laadida kõigi nende planetaarreduktorite jooniste failid levinud kahe- ja kolmemõõtmelistes formaatides.

Energiatehnika OÜ on ainus Delta Electronics volitatud süsteemiintegraator Eestis. Meie tunneme oma toodet ja pakume tehnilist tuge. Võta ühendust, küsi nõu ning uuri oma võimalusi.